Kennis
Volg de Journey of light bij GreenTech

De hoeveelheid licht in de kas is zeer belangrijk voor het groeiproces van het gewas. Mardenkro biedt de Journey of light aan op GreenTech om tuinders advies te geven over hoe je het perfecte kasklimaat kunt creëren.


De GreenTech bezoeker gaat langs meerdere (licht)bestemmingen op de Mardenkro beursstand. Aan het einde van deze route, krijgt de bezoeker kosteloos advies over welke (licht)bestemming het beste bij zijn of haar kas past.
Mardenkro staat bekend om coatings die het teveel aan zonne-energie reflecteren. Nu introduceert Mardenkro ook een pakket aan oplossingen om tot tien procent meer zonlicht in de kas toe te laten. Dit leidt er toe dat de fabrikant jaarrond de tuinder kan helpen met het creëren van het perfecte kasklimaat om de kwaliteit te verbeteren en de productie te verhogen.

Uitnodiging Journey of light

Bent u benieuwd welke bestemming u de meeste productie oplevert? Bezoek de Mardenkro beursstand 10.200 op GreenTech (12 t/m 14 juni 2018). We helpen je graag tijdens deze lichtreis!

(Licht)workshop

Op woensdag 13 juni om 14.00 uur zal een van onze deskundigen, Peter Heemskerk, een lichtworkshop geven op GreenTech. De workshop gaat dieper in op methodes om de lichttransmissie in de kas te verhogen. Heemskerk zal onderwerpen als condensatie, kasreiniging en reflectie behandelen.
Waar? Climate, Water & Energy theater op GreenTech
Wanneer? Woensdag 13 juni 2018
Tijd? 14.00-14.30 uur

www.greentech.nl


Terug naar overzicht

Ook interessant:


Tien procent meer lichtinval in de kas

Elke procent meer licht kan omgezet worden in meer productie. Mardenkro biedt een pakket aan oplossingen om de lichtinval in de kas tot maar liefst tien procent te verbeteren.
Lees meer over verbetering van de lichtinval

Wilt u meer weten?

Wij publiceren diepgaande kennis artikelen voor telers en teelt-adviseurs om u inzicht te geven in klimaat- en lichtregulering met onze producten.

U kunt opgeven welke artikelen u wilt ontvangen. U kunt altijd uitschrijven.

ReduSystems® is een merk van Mardenkro B.V. Copyright © Mardenkro B.V.