Het team

Mardenkro werkt al meer dan 25 jaar aan oplossingen die de kweker in staat stelt het kasklimaat nog beter te beïnvloeden. Als uitvinder van ReduSol, het eerste schermmiddel dat zowel zeer slijtvast als eenvoudig te verwijderen was, heeft Mardenkro de afgelopen jaren niet stilgezeten. In 2004 introduceerde Mardenkro het middel ReduHeat, waarmee een tuinder optimaal kan profiteren van het PAR licht. Met ReduHeat won Mardenkro in 2004 de internationale Horti Fair Innovation Award. In 2011 werd Mardenkro wederom de gelukkige winnaar van zowel de Horti Fair Innovation Award als de Horti Fair Press Award, met het product ReduFuse, dat zorgt voor optimale verspreiding van licht binnen de kas.

We werken met een vertrouwd team van distributeurs waardoor onze producten in meer dan 55 landen geleverd kunnen worden. We hebben eigen vestigingen in Nederland, Canada, Japan en China, met in totaal ongeveer 25 medewerkers.

Heeft u vragen of kunnen wij helpen voor meer informatie of advies? Neem dan contact met ons op: 

Contactformulier

Contactpersonen
In Nederland staan de volgende medewerkers van Mardenkro voor u klaar om u te helpen meer resultaat uit uw teelt te halen:


Uw accountmanager


Paul van Gils

Paul van Gils

+31 6 46 05 72 23
paul@mardenkro.com

West Nederland

Uw accountmanager


Hidde Huisintveld

Hidde Huisintveld

+31 6 11 49 02 89
hidde@mardenkro.com

Zuid- en Oost-Nederland

Uw accountmanager


Roger de Jagher

Roger de Jagher

+31 6 20 54 52 71
roger@mardenkro.com

België

Uw sales manager


Barry Zuidgeest

Barry Zuidgeest

+31 6 29 51 18 80
barry@mardenkro.com

Mardenkro B.V.
Postbus 280
5110 AG Baarle-Nassau
Nederland


Verkooppunten

Mardenkro heeft een uitgebreid netwerk van verkooppunten over de hele wereld. We werken nauw samen met deze ervaren distributeurs om, waar ook ter wereld, onze bewezen producten en gespecialiseerde oplossingen met gewasspecifieke meerwaarde aan te kunnen bieden.

Vul uw locatie in en vind het dichtstbijzijnde ReduSystems verkooppunt. Wilt u contact opnemen? Klik op een verkooppunt naar keuze!

Wilt u meer weten?

Wij publiceren diepgaande kennis artikelen voor telers en teelt-adviseurs om u inzicht te geven in klimaat- en lichtregulering met onze producten.

U kunt opgeven welke artikelen u wilt ontvangen. U kunt altijd uitschrijven.

ReduSystems® is een merk van Mardenkro B.V. Copyright © Mardenkro B.V.